+38 044 272 22 05, +38 044 272 34 03

Київ, вул. Вознесенський узвіз, 22

office@cimt.com.ua

Ортопеди ЦІМТ застосовують інноваційний метод лікування за допомогою стовбурових клітин

 

Команда висококваліфікованих спеціалістів ортопедичного відділення відділу реконструктивної та відновлювальної ортопедії та реабілітації проводять лікування пацієнтів з дегенеративно-дистрофічними захворюваннями з використанням стовбурових клітин.

Ця новітня технологія дозволяє відновити пошкоджені органи методом введення здорових нових клітин — аутологічних стовбурових стромальних клітин, які мають унікальну здатність трансформуватися в усі типи тканин і клітин організму. Завдяки цьому вони відновлюють ушкоджені органи та їхні функції.

Ця терапія є ефективною для лікування таких патологій як деформуючий остеоартроз, травматичні дефекти хрящової тканини, пошкодження сухожиль, зв’язок або м’язів.

Під час процедури через проколи з передньої стінки живота або стегон забирається певна кількість жирової тканини, яка згодом проходить певний етап приготування. Цей матеріал після діагностично-лікувальної артроскопії вводиться в порожнину ураженого суглоба. За власними спостереженнями пацієнти відмічають різке зменшення або зникнення больового синдрому, пересуваються без сторонньої допомоги та швидше повертаються до повноцінного життя без болю.